Bosch Car Service MenuBosch Car Service Autotess Deventer Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Over Bosch

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Autotess Deventer

Venlostraat 5
7418 CN Deventer

Telefoon:0570-631133
 

Robert Bosch

Vergroot deze afbeelding Mens, ondernemer en visionair

Deze man, die de geschiedenis zal ingaan als de stichter van een succesvol en wereldwijd actief technologisch en dienstenbedrijf, had sinds zijn jeugd een lijfspreuk: “Wees mens en respecteer de menselijke waarden!” Ook al was hij een gepassioneerd technicus en een hartstochtelijke ondernemer, hij was vooral geïnteresseerd in mensen en leiderschap was zijn grootste sterkte.
Bijna 70 jaar na zijn dood leeft Robert Bosch voort in het bedrijf en de naar hem genoemde stichting. Hoewel hij geen strikte handleiding achterliet, garandeerde zijn persoonlijkheid dat zijn invloed tot op vandaag nog altijd sterk aanwezig is. Hij is een voorbeeld, net omdat hij niet perfect was, maar een sterke en soms moeilijke man, die geliefd was, maar ook heel wat ergernis veroorzaakte. Maar hij werd vooral gerespecteerd, omdat men wist dat hij verder dacht en meer zag dan de meeste van zijn tijdsgenoten en dat hij zijn woord hield.


Bosch technologie: vaak op de achtergrond, maar toch onmisbaar


Het is geen verrassing dat Bosch technologie in bijna elk voertuig instaat voor veilig, zuiver en zuinig rijden. Bosch is tenslotte een van de grootste toeleveranciers van de automobielsector ter wereld. Heel wat mensen kennen de naam Bosch ook van boormachines of koelkasten.
Ook op minder zichtbare plaatsen zorgt Bosch dankzij nuttige hightechoplossingen voor veiligheid en comfort. Voorbeelden? Machines met aandrijf- en stuuroplossingen van de dochteronderneming Bosch Rexroth vullen potjes met ontbijtjam of zorgen ervoor dat de krant wordt gedrukt. Bosch verpakkingstechnologie levert de steriele en zuivere verpakking voor heel wat geneesmiddelen en levensmiddelen.

Efficiënte thermische technologie van Bosch zorgt voor aangename warmte in ruimtes en voor het comfort van warm water. Op grote evenementen en in gebouwen geeft Bosch de toon aan en beschermt de bezoekers met de modernste beveiligings- en gebouwentechnologie. Daarbij komen nog heel wat milieuvriendelijke producten zoals aandrijvingen voor windkrachtcentrales, zonnecellen en -modules of brandstofbesparende automobieltechnologie – een belangrijke bijdrage aan de besparing van fossiele energiebronnen.

Ook bij heel wat beroemde bezienswaardigheden en bekende evenementen staat Bosch technologie in voor de veiligheid en een vlekkeloos verloop, zoals de bovenstaande voorbeelden illustreren. Vaak op de achtergrond, maar toch onmisbaar.


Bosch Car Service
Autotess Deventer

Venlostraat 5
7418 CN Deventer

Telefoon:0570-631133


Online afspraak maken

Robert Bosch Stichting

De Bosch Groep is een internationaal toonaangevend technologisch bedrijf en dienstverlener. In het boekjaar 2010 realiseerden de ongeveer 283.200 medewerkers die actief zijn in de automobiel- en industriële technologie en in de sector van consumentenproducten en bouwtechnologie een omzet van –naar voorlopige cijfers- 47,3 miljard EUR. De Bosch Groep bestaat onder meer uit Robert Bosch GmbH en meer dan 300 dochter- en regionale maatschappijen in meer dan 60 landen. Samen met zijn commerciële partners is Bosch in ongeveer 150 landen vertegenwoordigd. Dit wereldwijde netwerk van ontwikkelings-, productie- en distributiecentra vormt de basis voor de verdere groei. Bosch besteedt elk jaar ongeveer vier miljard EUR aan onderzoek en ontwikkeling en laat ruim 3.800 patenten registreren. Bosch bevordert met al zijn producten en diensten de levenskwaliteit van mensen door middel van innovatieve en nuttige oplossingen. De onderneming werd in 1886 door Robert Bosch (1861-1942) in Stuttgart opgericht als “Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek”. De juridische structuur van de Bosch Groep garandeert de financiële onafhankelijkheid en de bedrijfsautonomie. Hierdoor krijgt de onderneming de mogelijkheid om te investeren in de belangrijkste activiteiten die de toekomst van het bedrijf moeten veiligstellen. 92% van de aandelen van Robert Bosch GmbH is in handen van de Robert Bosch Stichting GmbH, die het algemeen nut nastreeft. De meerderheid van de stemrechten ligt bij de Robert Bosch Industrietreuhand KG, die de ondernemingsfuncties vervult. De overige aandelen zijn in handen van de familie Bosch en Robert Bosch GmbH.

Geef uw mening