Bosch Car Service MenuBosch Car Service Autotess Deventer Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Wie zijn wij

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Autotess Deventer

Venlostraat 5
7418 CN Deventer

Telefoon:0570-631133
 

Wie wij zijn

Autotess: scherp geprijsd onderhoud voor uw auto “We doen alleen wat echt nodig is”

Autotess is een nieuwe naam in Deventer. Het is een bijzonder bedrijf, want het verkoopt geen auto’s. Autotess is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle merken. Voor een zeer scherpe prijs.

Eigenaar Gerrit Tessemaker is geen vreemde in de werkplaats aan de Venlostraat. “Zestien jaar geleden liep ik hier stage”, vertelt hij enthousiast.
“Ik kom uit een echte ondernemersfamilie en mijn ouders hebben altijd een autobedrijf gehad, dus het vak is me met de paplepel ingegoten. Toch had ik destijds nooit verwacht dat ik hier ooit mijn eigen zaak zou beginnen. En ook nog bij Ton in het pand, dat is helemaal mooi. Ik heb altijd veel bewondering gehad voor zijn manier van werken.”

Totaalpakket


Eerder dit jaar nam Gerrit met Autotess de werkplaatsactiviteiten van Car Service Ton Elzebroek over. “Ton doet nog steeds de inkoop en verkoop van steeds diverse merken auto’s”, legt Gerrit uit. “Desgewenst voert hij zoekopdrachten uit voor mensen die op zoek zijn naar een bepaald type auto. Wij hebben ons met Autotess echter helemaal toegelegd op onderhoud en reparatie. Dat varieert van de jaarlijkse APK tot een grote beurt. Ook voor kleinere reparaties, uitlaten en bandenservice kan men bij ons terecht. Dat geldt voor alle automerken, maar net als Ton Elzebroek zijn we gespecialiseerd in de Zweedse en Franse merken. Samen met het bedrijf van Ton bieden we dus een totaalpakket aan inkoop, verkoop, reparatie en onderhoud.”

U vindt bij Autotess alles op het gebied van onderhoud van uw auto onder één dak. “Maar we doen alleen wat echt nodig is”, benadrukt Gerrit. “We stellen gericht een diagnose en de klant weet meteen wat er moet gebeuren. Een klant die weinig rijdt heeft niet jaarlijks een grote beurt nodig, terwijl de auto van de klant die vele kilometers maakt wat extra aandacht nodig heeft. En omdat we geen duur pand hebben of een voorraad auto’s, hoeven we ook niet verkoopgericht te werk te gaan, zoals dat bij de meeste andere autobedrijven wel het geval is. We zijn dus totaal onafhankelijk in onze werkplaats. Klanten merken dat en waarderen dat ook. Alleen op die manier komen ze weer bij je terug en dat is natuurlijk onze prioriteit. Ton Elzebroek staat al dertig jaar garant voor een goede service en heeft daarmee een linke vaste klantenkring opgebouwd. Dat willen wij graag voortzetten.”
Voor een vrijblijvende kennismaking of voor het maken van een afspraak bent u van harte welkom bij Autotess aan de Venlostraat 36005 te Deventer.

Bosch Car Service
Autotess Deventer

Venlostraat 5
7418 CN Deventer

Telefoon:0570-631133


Online afspraak maken

Autotess Deventer
Openingstijden

U bent van harte welkom

Maandag - vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 10:00 - 15:00 Zondag Rustdag

Bovag
Geef uw mening