Bosch Car Service MenuBosch Car Service Autotess Deventer Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Geschiedenis

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Autotess Deventer

Venlostraat 5
7418 CN Deventer

Telefoon:0570-631133
 

Car Service Ton Elzebroek

Autotess is onstaan door overname in juni 2008 van de werkplaatsactiviteiten van Car Service Ton Elzebroek. Dit bedrijf is 30 jaar actief geweest als Saab specialist in Deventer. De merken Citroen en Subaru zijn in die jaren dan ook gevoerd als officiele dealer.
Ton is een echte werkplaatsman met liefde voor de autotechniek, uitganspunt is altijd geweest problemen oplossen en autorijden betaalbaar houden.

Deze basis is voor Autotess een zeer belangrijke start geweest om verder te mogen gaan, de specialisme's in Saab, Citroen en Subaru zijn gebleven en vormde een springplank naar de toekomst.

De overname

De overname en nu......
Juni 2008 een eigen bedrijf, tja..en nu. Nieuwe naam en identiteit, klanten bleven komen en er was werk genoeg, gezonde basis dus. Gestart met een monteur en een stagiare kwam er toch een frisse wind, opruimen en nieuwe investeringen. Echter de bedrijfscultuur bleef gehandhaafd, laagdrempelig, zelfde prijzen, kwaliteit, denken in oplossingen en niet in problemen en veel overwerken.

We hebben direct de naam Autotess in de markt gezet door goed, veel en opvallend te adverteren. Acties naar bestaande klanten ter kennismaking werden dan zeer gewaardeerd.

Investeringen werden gedaan in nieuwe hefbruggen en de aanschaf van orginele uitleesapparatuur van Citroen en Peugeot. De ontvangstruimte voor klanten werd verbouwt en er kwam en balie.

Verder in 2009, Bovag lid en investeren

Werkaanbod genoeg en veel nieuwe klanten, Autotess Deventer ontwikkeld zich als autoreparatiebedrijf dat geen verkoopbelang heeft. De crisis in autoland is in volle gang, vele bedrijven om ons heen vallen om en gaan failliet.
Met een goed duidelijk verhaal en prijsbeleid heeft Autotess geen last van de crisis, sterker nog we gaan van 1 monteur naar twee monteurs en een stagiare. Autobezitters gaan meer van dealer naar universeel, Autotess ontwikkeld zich dan ook als een universele autospecialist in Deventer.

Investeringen in weer een hefbrug, nieuwe gereedschapkisten en handgereedschap, op worden er orginele uitleesapparatuur aangeschaft voor de merken Renault, VW, Seat, Skoda en Audi. Later in het jaar volgt ook een Opel tester. Het lidmaatschap van de Bovag is een eerste mijlpaal voor Autotess die met trots wordt gehaald.

Groei in 2010

2010 kenmerkt zich in verdere groei, vele nieuwe klanten mogen we welkom heten. Onze heldere aanpak slaat dus aan. Een eigen collumn en succesvolle actie's met winterbanden en aircoservice beurten zijn vaak een eerste kennismaking van particulieren met Autotess, de meeste zien we later met een apk keuring of voor een onderhoudsbeurt terug.

Inmiddels drie vaste krachten en met de geleverde kwaliteit kunnen we vaststellen dat mond op mond reclame toch het beste werkt, zeker doordat Autotess lastige problemen en storingen gewoon oplost.
Investeringen in orginele merk uitleesapparatuur en constant bijscholen blijven we doen. Collega autobedrijven, fleetowners, tussenpersonen en specialisten weten dit ook en vinden ook de weg naar Autotess.

2011 en Bosch

Begin 2011 een unieke kans, de vraag was of wij mee wilden doen om Bosch Car Service te worden. Vertrouwen dus in Autotess, getoonde loyaliteit wordt beloont, deze grijpen we met beide handen aan.

Voor het complete team is Bosch een enorme stimulering, iedereen is terecht trots, dit hebben wij toch maar mooi voor elkaar gekregen. Een welkome aanvulling voor bedrijf en klant.

Eind 2011 mochten we Peter Willemsen verwelkomen als vierde monteur, Peter is allround monteur met veel ervaring.

2012, Lease, uitlijnen en spoelen automaatbak.

2012 is een roerig autojaar, terugval in aanbod is een algehele tendens, ondanks de economische malaise weet Autotess zich te continueren. Geen groei maar wel een constant werkaanbod, en een sterke uitbreiding in werkzaamheden.

Met bosch werden we contractpartner voor vele lease maatschappijen. Een verdienste op zich, lease heeft dus ook vertrouwen in Autotess.

Met de aankoop van uitlijn apparatuur hebben wij dit nu ook zelf in eigen hand. Uniek in Deventer en omgeving is de aanschaf van een spoelmachine voor automaatbakken.

Bosch Car Service
Autotess Deventer

Venlostraat 5
7418 CN Deventer

Telefoon:0570-631133


Online afspraak maken

Autotess Deventer
Openingstijden

U bent van harte welkom

Maandag - vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 10:00 - 15:00 Zondag Rustdag

Bovag
Behr Hella

Service-partner

Geef uw mening