Bosch Car Service MenuBosch Car Service Autotess Deventer Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Medewerkers

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
Autotess Deventer

Venlostraat 5
7418 CN Deventer

Telefoon:0570-631133
 

Medewerkers Autotess Deventer

Medewerkers van Autotess zijn zeker van een goede opleiding, werken met de modernste gereedschappen en diagnose apparatuur. In een moderne werkomgeving met ruimte voor zelfontwikkeling, puur in een autotechnische denk-omgeving.

Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Gerrit Tessemaker

Gerrit Tessemaker, eigenaar van Autotess. Geboren als zoon van garagehouder op 20 april 1972 in Oene. Autotechnicus in hart en nieren, ondernemer met een technische inslag. Helder en duidelijk vertalen van technische vraagstukken naar de consument toe. Door ruime ervaring in de automotive-branche op verschillende functie's in staat brede kennis over te brengen.
Kenmerken zijn dan ook meedenken en oplossingsgericht werken, geen commerciele praatjes maar echte technische oplossingen.

Niels Kouwer

Niels Kouwer, 1e-autotechnicus met apk en 1e-autoelectro. Diagnosetechnicus Niels is bereid tot het uiterste te gaan voor het oplossen van een storing, zijn werk gaat vaak thuis achter de pc en in de boeken verder. Zelfverrijking van technische kennis heet dat, dus oplossingen zoeken en niet gissen.
Organisatorisch ontwikkeld Niels zich tot een waardevolle medewerker die met de klant meedenkt. Hij is dan ook aanspreekpunt, samen met collega's wordt de kwaliteit bewaakt.

Niels doet het opleidingstraject van Bosch en van GMTO.

Robert Emaus

Robert Emaus, eerste autotechnicus met apk. Robert is sleutelaar pur sang, geen sleutelklus is te groot of te gek. Koppelingen, distributieriemen, wiellagers, veren en lasklussen alles maakt hij, echter in zijn vrije tijd is Robert actief als iemand die graag auto's prepareerd voor de auto-rodeo om ze zelf in het buitenland in elkaar te rijden. Robert is de airco-specialist bij Autotess Deventer en heeft hier een uitgebreide opleiding van genoten.
Robert volgt het opleidingstraject van Bosch.

Ronald Kaboel

Ronald Kaboel, eerste autotechnicus en bezig met om keurmeester te worden. De uit Suriname afkomstige Ronald is zeer enthousiast en inmiddels een vaste waarde in ons team die we niet meer willen missen. Vriendelijk en uiterst behulpzaam naar klanten en wil graag alles weten van de autotechniek, ieder vrij uurtje is hij dan ook bij ons te vinden.

Peter Willemsen

Bosch Car Service
Autotess Deventer

Venlostraat 5
7418 CN Deventer

Telefoon:0570-631133


Online afspraak maken

Autotess Deventer
Openingstijden

U bent van harte welkom

Maandag - vrijdag 08:00 - 18:00 Zaterdag 10:00 - 15:00 Zondag Rustdag

GMTO

Gericht Motorisch Technisch Onderwijs

IBKI
Innovam

Erkend leerbedrijf Autotess

Behr Hella

Service-partner

RDW erkend
Geef uw mening